Eláruljuk a vevőszerző weblap 10 pillérét!

Ami az elsődleges és, amit mindenkinek el kell dönteni, hogy mit is szeretnél elérni a honlapoddal, mik a céljaid. De azért vannak alappontok, amik minden jó honlap esetében megegyeznek!

 

Amit mi vallunk az az, hogy

1.       egy jó honlap az elad! Ez az egyik legfontosabb funkciója, ezért úgy kell felépülnie is, hogy felkeltse az arra térő figyelmét.

 

2.       egy jó honlap a saját célközönségéhez szól. Meg kell tudnod ki a célközönséged és az oldaladat úgy felépíteni, olyan tartalmakkal ellátni, ami nekik szól és, amit ők hasznosnak találnak! Mert ha mindenkihez szólni akarsz, végül senkihez nem fogsz majd eljutni.

 

3.       a jó honlap egyszerű, időtakarékos, nem rabolja az emberek idejét, nem bombáz felesleges információkkal. Minden, ami fontos megtalálható rajta gyorsan. Egy szóval használható. Saját statisztikáink mutatják, hogy ha egy oldal 10 másodpercig nem töltődik be, akkor a látogatók 27% el is kattint. További 5 másodperces várakozás után pedig a maradék 36% kattint el.

 

4.       egy jó weblap kifogástalanul működik! Gyorsan és hibátlanul kell működnie, mert nem engedhetsz meg magadnak, hogy hemzsegjenek a hibák az oldaladon. Az emberek ez alapján szereznek benyomást a cégedről. Tehát figyelj nagyon oda, hogy minden funkció működjön, kapcsolat felvétel, hivatkozások, asztalfoglalás, kérdőívek stb.

 

5.       egy jó weblap reszponzív! Tegyél jó benyomást azokra a látogatókra is, akik mobilról, tabletről vagy laptopról látogatják az oldaladat. A mai világban ez már egy elengedhetetlen és alap dolog. Mert az emberek 63% mobilról böngészik és vásárol, így elengedhetetlen, hogy az oldalad mobilbarát legyen.

 

6.       egy jó honlapon megfelelő tartalom van. Tehát a lényeg a tartalom marketing! Az jó, ha az oldalad látványos designal rendelkezik, mert ezzel nyered, meg az első 3 másodpercben viszont ez az érdeklődést nem tartja fent sokáig. Viszont, ha a tartalom nem fogja meg és a szöveged nem érdekes, akkor már el is kattintott.

 

7.       egy jó weblapon hatásos szövegeket találsz. Ami nem túl hosszú és nem is túl rövid, összhangban van a honlapoddal, a honlapodon szereplő képekkel. Tagoljuk a szövegünket, ne legyen hosszú bekezdések. Emeljük ki vastag betűkkel a fontos elemeket. Ez azért lényeged, mert ma mindenki rohan és az emberek még olvasni sem érnek rá, így scannelve olvasnak. Általában csak a vastagon szedett, nagybetűs szavakat olvassák el. Ezért ügyelj arra is, hogy a vastagon szedett szövegeid összeolvasva értelmesek legyenek.

 

8.       egy jó honlap gyors. Nagyon fontos, hogy a honlapod gyors legyen és, gyorsan betöltsön, ne kelljen hosszú másodperceket várni rá. Két szempontból is. Az egyik az, hogy a vásárlók is megunják és nem fognak arra várni, hogy a nagy képekkel tele rakott oldalad betöltsön, inkább átkattintanak a konkurenciához. A második szempont pedig az, hogy az oldalad szuper gyors legyen, mert a keresők nem hozzák a lassan betöltődő weblapokat. A gyorsaság az egyik alapeleme a keresőoptimalizált honlapnak.

 

 

 9.       és itt kapcsolódunk az előző ponthoz. A jó honlap kereső optimalizált! Erről nagyon sokat tudnánk írni, de próbálom röviden, mert ennek egy külön bejegyzést szentelünk majd. Ügyelj arra, hogy az oldalad megfelelően legyen SEO-va! Figyelj oda, hogy ne használjatok flash tartalmakat.Tartalmazza a fontos kulcsszavak, mert ez alapján rakja a google előrébb vagy hátrébb a weblapod.

 

10.   egy jó honlap egységes! Figyelj oda rá, hogy a weblapod és minden egyes aloldala egységes designet tükrözzön. Ne sugallja a szétszórtság és összevisszaságot. Ezért jó, ha mindegy egyes aloldaladon ugyanazt a designet alkalmazod és csak különleges esetekben térsz el tőle. Mondjuk, ha egy különleges kampányt vagy akciót csinálsz. 

 

A legfontosabb linkek még egyszer:

 

★ Milyen szolgáltatásokkal érhetem el leghamarabb a céljaimat?

★ Hogyan juthatok segítséghez, ha nem boldogulok az online marketing világában?

★ Kit hívjak?

 

TETSZETT A BEJEGYZÉS, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS TÉGY SIKERESSÉ MÁSOKAT IS!

 

Kövess minket

face.png
icon-04-512.png
24193.png

© 2019 Okosweblap.hu. Minden jog fenntarva. Created By Okosweblap.hu

Keresés

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.